Actie! Bestel nu jouw exemplaar extra voordelig!

Het Krachtdierenspel

 

Koop nu het Krachtdierenspel extra voordelig en ontdek zelf hoe de dieren jouw clienten verder kunnen helpen te transformeren. Maak zo meer impact in je sessies door het Krachtdierenspel! En bespaar jezelf 20%.

Talenten vertrouwen natuur

Deze 3 woorden staan centraal in het Krachtdierenspel. Als begeleider help je jouw cliënten weer te vertrouwen op hun talenten en herstel je de verbinding met hun eigen natuur en met de natuur.

Het Krachtdierenspel werkt op een subtiele, maar krachtige manier op het innerlijk weten van de client en zet zo hem in zijn kracht. Je client weet zijn antwoorden weer en kan weer zijn stappen maken. Een krachtige coachingstool die de intuïtie en de magie terugbrengt in het coachen van kinderen en volwassenen.

 

Gun jij jezelf meer Magie en gemak?

Video afspelen

Wat anderen zeggen over het Krachtdierenspel

“Het Krachtdierenspel is een waardevolle aanvulling in mijn (kinder)coach praktijk. De kinderen en de volwassenen vinden herkenning in de eigenschappen van de dieren. Het luchtige, maar tegelijkertijd ook de diepe boodschap die de dieren brengen maakt veel los bij mijn coachees. Een prachtig spel waar ik niet meer zonder kan. Dank je wel Linda en Sander.
Ursula Beekman
"De krachtdieren nodigen uit om specifieke kwaliteiten in jezelf wakker te maken en meer te integreren. Ieder dier heeft een eigen levensles en inzicht aan te bieden. Het Krachtdierenspel verbindt je met je laag van intuïtie, waardoor er waardevolle antwoorden ontdekt kunnen worden vanuit je onderbewuste."
Mirjam diependaal

Wil je ook jouw clienten een voorsprong geven?

Bestel dan nu jouw exemplaar en ontvang jouw exemplaar van dit krachtige, transformerende liefdevolle coachingstool!

Bestel nu en maak gebruik van een extra aanbod. Voor maar € 47,- extra kan je deelnemen aan een online training. Hierin leren we je de basis van het werken met het Krachtdierenspel én we gaan samen onderzoeken hoe je het Krachtdierenspel het beste kan inzetten in jouw praktijk.

Datum wordt in overleg met de deelnemers bepaald. De training duurt 1,5 uur.