coach


Als coach herken je vast wel dat de samenleving steeds meer vraagt van ons. Vooral voor veel voelende of hoogsensitieve mensen is dat een opgave.

De focus ligt vaak op wat er niet goed gaat, op control en angst. Dat begint vaak in het onderwijs en dat zet zich voort naar alle leefgebieden. Wat niet goed gaat, moet beter. Het is interessanter om te kijken naar wat wél goed gaat en zo aan te sluiten bij wat jouw cliënt de wereld te bieden heeft. Laat de cliënt zijn talenten en zijn levensmissie ontdekken, waardoor hij gaat bijdragen aan de wereld zoals oorspronkelijk bedoeld.

Wil jij cliënten hierin begeleiden en ze aanspreken op hun intuïtie, hun gevoel, hun oorspronkelijk weten?

Dan is het Krachtdierenspel dé tool voor jou.

Doe nu mee met de training en ontvang het Krachtdierenspel samen voor € 395,- excl. 21 % BTW

Met het Krachtdierenspel stimuleer je jouw cliënten om hun talenten te ontdekken, te vertrouwen op hun intuïtie en hun eigen wijsheid. Doel is dat men weer in contact is met zijn eigenheid en van daaruit zijn leven vormgeeft.

Krachtdieren

Het begrip Krachtdieren komt uit het sjamanisme. Sjamanen ervaren een diepe verbinding met de dieren en de natuur. Voor hen is alles heilig. Alles is bezield en bevat Spirit. Zo worden dieren krachtdieren. Het is spirit van de dieren die ons spiegelt en boodschappen geeft om ons zo te helen en te begeleiden op ons pad. Zij zijn onze begeleiders, helpers, vrienden, genezers en raadgevers. Zij weerspiegelen onze innerlijke kracht en talenten.

In de training:

  • maak je kennis met de visie, achtergrond en energie van het Krachtdierenspel
  • scherp je jouw coachvaardigheden aan
  • vergroot je de open ruimte tussen jouw en de coachee
  • oefen je verschillende werkvormen
  • ervaar jezelf wat de boodschappen van de dieren zijn
  • verdiep en versterk je jouw intuïtie
  • versterk je jouw band met de natuur en de krachtdieren op een diep intuïtief niveau.

Na afloop van de training ontvang je jouw licentie, waarmee jij gemachtigd bent om met het Krachtdierenspel te mogen werken! 

Een exemplaar van het Krachtdierenspel is bij de training inbegrepen.

In de luxe houten bewaarkist vind je 60 dierenkaarten. Daarnaast een 176 pagina’s tellend boek met daarin de beschrijving van de dieren en hun boodschappen, uitgangspunten van het Krachtdierenspel en de methodiek. Een uniek product.

 

De volgende training is op 1 juli! Meld je nu aan!

Achtergrond

Wij zijn allemaal met elkaar verbonden: de dieren, planten, stenen en mensen. Alles is heilig. Alles verdient respect. De natuur en de dieren staan niet los van ons, wij zijn de natuur. Onze taak is goed voor de aarde te zorgen.

Het Krachtdierenspel heeft als doel om deze oorspronkelijke verbinding weer te ervaren. Ieder dier is uniek en heeft zijn eigen talenten, net als ieder kind. Met behulp van het Krachtdierenspel ontdekken kinderen spelenderwijs hun talenten en leren ze te vertrouwen op zichzelf en hun intuïtie.