Inhoud


Het Krachtdierenspel is een unieke coachingstool voor het begeleiden van (innerlijke) kinderen bij coachvragen en ter ondersteuning van groeiprocessen. Daarnaast is het perfect om in te zetten bij allerlei groepsprocessen zoals op school of in het gezin.

Het doel van het spelen van het Krachtdierenspel is het (innerlijk) kind te ondersteunen in zijn groeiproces door zijn intuïtie aan te spreken en het kind de waarde van zijn talenten en kwaliteiten te laten ontdekken. Als het kind weer voelt dat zijn talenten en kwaliteiten van waarde zijn, wordt zijn eigenwaarde en zijn vertrouwen ook groter.

Als begeleider speel je het spel door steeds vanuit contact met het kind, het kind uit te nodigen te gaan voelen en zo antwoorden op vragen van het kind te krijgen dan wel het stappen te laten maken in zijn groeiproces.

Belangrijk is dat er een gesprek op gang komt, waarbij de dieren uitgangspunt zijn en ter verdieping of ter inzicht van een vraag kunnen worden ingezet. Met de uitleg in het boek kan je verschillende werkvormen bij het kind inzetten. Dit zijn bijvoorbeeld creatieve werkvormen zoals het maken van een tekening, masker of een schilderij met dingen uit de natuur. Of meditatieve werkvormen zoals ‘ontmoet je krachtdier’.

Wil je zelf het Krachtdierenspel en diverse werkvormen ervaren? Ben je benieuwd hoe je het Krachtdierenspel kan inzetten in jouw begeleiding? Volg dan de verdiepende training.

Kwalitatief hoogwaardig materiaal
Luxe uitstraling
Duurzaam, sociaal en milieubewust 
Prachtige tekeningen

Hartsniveau
Wezenlijke verbinding
Krachtige resultaten

Het Krachtdierenspel bestaat uit:

  • 60 prachtig geschilderde kaarten van dieren.
  • handboek van 176 pagina’s met de betekenis van de dieren, methodiek en uitgangspunten. 
  • unieke en luxe houten bewaarkist van gerecycled materiaal.
  • verdiepende training.
  • licentie om met het Krachtdierenspel te mogen werken.

Training

In de training maak je op een diep, wezenlijk niveau contact met de energie van de dieren. Je gaat zelf ervaren hoe het is om de energie van de dieren te voelen. Je voelt op deze manier waar ze jou kunnen ondersteunen in jouw groeiproces. Hierdoor ben je in staat om (innerlijke) kinderen in contact te laten komen met de energie van de krachtdieren en kan je hen begeleiden in hun groeiproces. Door in te tunen op deze diepe, wezenlijke laag en vanuit hartsniveau contact te maken met de dieren en de (innerlijke) kinderen zet je de ruimte neer waarbinnen transformatie en heling mogelijk is en nodig je hen uit om te openen, waardoor er vanalles in beweging komt.

De training is een waardevolle verdieping van het Krachtdierenspel. Wil jij de kracht van de dieren ook ervaren en inzetten in jouw werk? Geef je dan snel op voor de training. 

Datum: 9 november
Tijd: 10.00 tot 17.00 uur.
Locatie: hof van Barlo, Groenekan.
Inclusief een heerlijke biologische en vegetarische lunch, koffie en thee en iets lekkers.

VERVOLG
Na de training Krachtdierenspel kan je doorstromen naar de verdiepingsdag of de Opleiding Magic of Nature Coach.  

"Prachtig spel, het ontroerde me toen ik het voor het eerst in handen hield. Met Krachtdier Kolibrie de heerlijke geur van de bloemen ontdekt en zelfs de bijenkasten gevonden. Dank je wel voor het maken, in al zijn facetten, van dit spel Linda en Sander."
Anneke Davids
Kindercoach