Ervaringen


Ervaringen

Mijn zoon van 7 en ik pakken elke avond voor het slapen gaan een kaart. En dan kijken we welke talenten van het dier mijn zoon bij zichzelf herkent. Echt heel mooi om hem zo meer vertrouwen te geven.
Walter
Natuurcoach
Goedemorgen Sander en Linda, wat een schitterend spel heb ik gisteren mogen ontvangen. Wat een prachtige kunstwerken. Stuk voor stuk stralen ze liefde, kunstzinnigheid, liefde en harmonie uit. Het boek, de kaarten de kist en de verpakking. In 1 woord HEERLIJK!!! Dankjewel. 🙏😘👍🥰 Toen jouw creatie in de maak was had ik me nooit voor kunnen stellen dat dit het resultaat zou worden. Ik was een tijd geleden bij mijn natuurtherapeut. Wij kwamen te praat over het Krachtdierenspel. Zij had het in haar praktijk. Mijn mond viel open van verbazing!!! Deze uitvoering had ik nooit bedacht. Ik vond het toen al prachtig. Het was voor mij het wachten op het goede moment om het aan te schaffen. En ik ben er SUPER blij mee. Het is zijn geld meer dan WAARD🙏🙏☀️☀️. Lieve groet, Sylvana.
Sylvana
Coach
Ik zit nog steeds op een wolk na gisteren! Ben er nog helemaal van onder de indruk. Toen ik gisteren thuiskwam, vlogen mijn kinderen meteen op de doos af! Zo'n prachtige doos wekt dus echt de nieuwsgierigheid van kinderen! We hebben een paar kaartjes bekeken. Ze vonden het erg mooi. Vanmorgen zag mijn middelste zoon (net 6 jaar) het spel weer liggen en vroeg hij: "mam zullen we het dierenspel doen?" "Natuurlijk!!" Dus we hebben al een beetje kennisgemaakt met het spel. Ik ga er de komende tijd lekker verder mee kennismaken. Zó gaaf dit! Ik heb zelf een heel innerlijk proces doorgemaakt. Dat gaf veel inzichten en ook kracht. Ik heb ervaren en geleerd dat dieren je kunnen helpen, begeleiden en mooie boodschappen voor je hebben. Ik heb kennis gemaakt met verschillende manieren waarop je het spel kunt toepassen. Ik heb ervaren dat je met de hulp van dieren bij jezelf, bij je hart en intuïtie kan komen. Van daaruit kun je de juiste stappen zetten. En worden talenten en kwaliteiten aangesproken. Mooi!!!
Linda Kleefman
Kindercoach
Onlangs heb ik deelgenomen aan de training "werken met het Krachtdierenspel" bij Sander en Linda. De energie en de liefde van deze twee trainers waren duidelijk voelbaar waardoor het meteen heel fijn was om er te zijn. Naast de eigen inzichten die ik heb ontvangen die dag heb ik ook de mogelijkheden van het Krachtdierenspel ontdekt. En er zijn er ongetwijfeld nog veel meer, maar ik heb het al in mijn eigen coachpraktijk ingezet en mijn coachees waren erg enthousiast.
Angelique Seerden
Coach en natuurgeneeskundig therapeut
Wat een leuke verrassing dat jullie prachtige spel zo mooi was ingepakt. Als een cadeau. Zo zie ik het ook, als een cadeau voor de kinderen (en hun ouders) in mijn praktijk die samen met mij dit prachtige spel mogen spelen. Al een tijdje werkte ik met foto’s van dieren en dat werkte al zo mooi. Ik kwam echter dieren plaatjes tekort en kwam online jullie krachtdierenspel tegen. Daarmee viel voor mij alles op zijn plek! Een prachtige manier om met kinderen in contact te komen en aan de slag te gaan. Ik ben er erg blij mee! Wat een prachtige vormgeving. Warme groet! Martine.
Martine van den Ring
Kindercoach
Het Krachtdierenspel is een waardevolle aanvulling in mijn (kinder)coach praktijk. Te midden van de natuur op ons boerenerf past het spel helemaal in de elementen en de seizoenen. De kinderen en de volwassenen vinden herkenning in de eigenschappen van de dieren. Het luchtige, maar tegelijkertijd ook de diepe boodschap die de dieren brengen maakt veel los bij mijn coachees. Een prachtig spel waar ik niet meer zonder kan. Dank je wel Linda en Sander.
Ursula Beekman
(Kinder)coach
Ik heb ontdekt hoe krachtig de kaarten en hun betekenis zijn, en hoe makkelijk je ermee kan werken. Hoe eenvoudig je verbinding kan maken met de dieren op de kaart die je trekt. En welk mooi inzicht dat mezelf weer heeft opgeleverd tijdens die dag. In de training kreeg ik uitleg over de voorbeelden van hoe er mee te werken is en hoe je er voor zowel volwassenen als kinderen mee kan werken. Inmiddels heb ik de kaarten al meerdere malen tijdens een training gebruikt. En een korte uitleg gegeven over hoe ze ontstaan zijn en hoe je ermee kan werken. Het is prachtig om te zien hoe cursisten de vertaling van de kaart naar hun leven maken. Ook tijdens individuele coaching is het geweldig om te zien hoe de vraagstelling vanuit het beeld van het dier een heel ander perspectief en oplossing laat zien. Het is een prachtig instrument om in te zetten in training/coaching en het is zeer de moeite waard om een trainingsdag te volgen.
Gerrit Menting
Trainer/coach en psychiatrisch verpleegkundige
Ik ben erg blij met jullie spel en ervaar het als een grote meerwaarde in mijn werk!!​
Liselot Wessel
Kindercoach
Ik ken Sander en Linda als twee bevlogen mensen die vanuit natuurwijsheid en intuïtie leven. Hun levensmissie om anderen hierin mee te nemen is zo puur, krachtig en inspirerend. Het door hun ontwikkelde Krachtdierenspel nodigt daar ook toe uit. Hoewel het spel eigenlijk gemaakt en bedoeld is voor het begeleiden van kinderen, is het zeker ook van waarde voor het begeleiden van volwassenen in individuele coaching of in training. De krachtdieren nodigen uit om specifieke kwaliteiten in jezelf wakker te maken en meer te integreren. Ieder dier heeft een eigen levensles en inzicht aan te bieden. Het Krachtdierenspel verbindt je met je laag van intuïtie, waardoor er waardevolle antwoorden ontdekt kunnen worden vanuit je onderbewuste.
Mirjam Diependaal
Trainer/Coach
Prachtig spel, het ontroerde me toen ik het voor het eerst in handen hield. Met Krachtdier Kolibrie de heerlijke geur van de bloemen ontdekt en zelfs de bijenkasten gevonden. Dank je wel voor het maken, in al zijn facetten, van dit spel Linda en Sander.
Anneke Davids
Kindercoach