Training


Geef jouw praktijk een enorme boost en leer werken met het Krachtdierenspel!
Een praktische, inspirerende en verrijkende dag waarin je vanuit je hart en intuïtie leert coachen met de kracht van de dieren.

Training Krachtdierenspel

Voor wie

  • Heb je het idee dat je in coachings soms nét niet tot de kern komt?
  • Wil je mensen vanuit jouw intuïtie begeleiden?
  • Wil je mensen aanspreken op hun gevoel en van hun hoofd naar hun hart brengen?
  • Wil je leren om de kracht van de dieren en de natuur hiervoor in te zetten?

In de training Krachtdierenspel leer je dit allemaal én meer.

Op deze dag leer je werken met het unieke door Loving Nature ontwikkelde Krachtdierenspel; een methode die een krachtige brug slaat tussen oude natuurkennis en hedendaagse coachtechnieken. Je ervaart zelf de impact van het Krachtdierenspel en je leert hoe het jouw bestaande coachtechnieken versterkt, verdiept en verrijkt. Het is een ervaringsgerichte en praktische dag. Je oefent met je mede-cursisten in de groep. Je leert werken met het medicijnwiel en ontdekt hoe je het Krachtdierenspel hierbij kan gebruiken.

Na afloop weet je hoe je de spiegelende kracht van de dieren kan toepassen in jouw praktijk. Je hebt genoeg tools in handen om zelf aan de slag te kunnen. Het is een inspirerende en verrijkende dag. Een must voor elke coach die graag op de intuïtieve laag werkt met zijn coachees.

Cirkel van Krachtdierencoaches

Na deelname aan de training ontvang je een certificaat van deelname. Je wordt bovendien opgenomen in onze cirkel van Krachtdierencoaches. Hierin staan alle coaches vermeld die hebben deelgenomen aan de training Krachtdierenspel en met het Krachtdierenspel werken in hun praktijk.

Data

Datum: nog niet bekend.
Tijd: 10.00 tot 17.00 uur.

Locatie: Breda (Mastbos).
Inclusief een heerlijke biologische en vegetarische lunch, koffie en thee en iets lekkers.
Trainer: Sander Wisse.
Prijs: 

Vervolg

Na de training Krachtdierenspel kan je doorstromen naar de Opleiding Magic of Nature Coach. Het Krachtdierenspel loopt als een rode draad door de opleiding. Uitgangspunten van de opleiding Magic of Nature Coach zijn coachvaardigheden, energiewerk, sjamanisme en het opzetten/uitbouwen van jouw eigen praktijk.

Het Krachtdierenspel is zo wonderbaarlijk mooi en puur en brengt je in contact met alles in jouw Zelf. De training geeft je de tools om het spel in te zetten om zelf als mens en als coach te groeien en daarnaast anderen ermee op hun pad te begeleiden.
Tillie van Wijk
Equine Assisted Coach level 2