Over Loving Nature


Reconnect with nature, reconnect with yourself

Het Krachtdierenspel is ontwikkeld en uitgegeven door Loving Nature, Opleidingsinstituut voor Natuurcoaching. Loving Nature is een uniek opleidingsinstituut waar we samenwerken met de natuur. In onze opleidingen en trainingen leer je vanuit jouw intuïtie te werken met de kracht van de natuur. We verbinden oude sjamanistische kennis met hedendaagse coachvaardigheden.

Loving Nature betekent liefde voor de natuur en een liefdevolle natuur van iemand. Loving Nature gaat over het contact hervinden met de natuur en dus met jezelf. De natuur is een spiegel van wie jij bent.

De laatste tijd wordt steeds duidelijker dat de manier waarop we de aarde gebruiken niet meer werkt. We putten haar uit. Mensen zien zichzelf als los van de natuur en voelen zich vaak niet meer verbonden. Als mens ben je echter deel van de natuur, je bent niet afgescheiden. Alles is met elkaar verbonden. Als je deze verbinding ervaart, weet je dat je goed moet zorgen voor de aarde. En als je goed voor de aarde zorgt, zorg je goed voor jezelf. Het gaat om respect voor alles wat leeft; de planten, de dieren, de stenen en de mensen. We zijn allemaal bewoners van de aarde en allemaal gelijk. Al het leven is heilig. Een mooi gebed van de indianen willen we graag met jullie delen, omdat het zo prachtig verwoordt waar het in deze tijd over gaat…

Grote Geest, geef ons een hart van wijsheid,

zodat wij moeder aarde kunnen respecteren.

zodat we van de aarde nooit iets nemen

dat we niet echt nodig hebben

Bij Loving Nature nodigen we je uit om deze oorspronkelijke, zo vanzelfsprekende verbinding opnieuw te ervaren. Om zo vreugdevoller in het leven te staan, vol vertrouwen, vol passie. Met zorg en aandacht voor de natuur en jezelf.