Kindercoach


DSC_1647

Als kindercoach herken je vast wel dat de samenleving steeds meer vraagt van onze kinderen. Vooral voor veel voelende of hoogsensitieve kinderen is dat een opgave.

De focus in het onderwijs ligt vaak op wat er niet goed gaat. Kinderen krijgen het gevoel niet voldoende mee te komen, apart te zijn of niet mee te kunnen doen. Het is interessanter om te kijken naar wat er wél goed gaat en zo aan te sluiten bij wat het kind de wereld te bieden heeft. Laat het kind zijn talenten en zijn levensmissie ontdekken, waardoor ze gaan bijdragen aan de wereld zoals oorspronkelijk bedoeld.

Wil jij kinderen hierin begeleiden en ze aanspreken op hun intuitie, hun gevoel, hun oorspronkelijk weten?

Dan is het Krachtdierenspel dé tool voor jou.

Doe nu mee met de training en ontvang het Krachtdierenspel samen voor € 395,- excl. 21 % BTW

Met het Krachtdierenspel stimuleer je kinderen om hun talenten te ontdekken, te vertrouwen op hun intuitie en hun eigen wijsheid. Doel is dat kinderen weer in contact zijn met hun eigenheid en van daaruit hun leven vormgeven.

In de training:

  • maak je kennis met de visie, achtergrond en energie van het Krachtdierenspel
  • scherp je jouw coachvaardigheden aan
  • vergroot je de open ruimte tussen jouw en de coachee
  • oefen je verschillende werkvormen
  • ervaar jezelf wat de boodschappen van de dieren zijn
  • verdiep en versterk je jouw intuïtie
  • versterk je jouw band met de natuur en de krachtdieren op een diep intuïtief niveau.

Na afloop van de training ontvang je jouw licentie, waarmee jij gemachtigd bent om met het Krachtdierenspel te mogen werken! 

Een exemplaar van het Krachtdierenspel is bij de training inbegrepen.

In de luxe houten bewaarkist vind je 60 dierenkaarten. Daarnaast een 176 pagina’s tellend boek met daarin de beschrijving van de dieren en hun boodschappen, uitgangspunten van het Krachtdierenspel en de methodiek. Een uniek product.

 

Achtergrond

De volgende mogelijkheden voor de training zijn 6 september en of 11 oktober.

De training is bij Hof van Barlo in de Bilt (Utrecht).

Wij zijn allemaal met elkaar verbonden: de dieren, planten, stenen en mensen. Alles is heilig. Alles verdient respect. De natuur en de dieren staan niet los van ons, wij zijn de natuur. Onze taak is goed voor de aarde te zorgen.

Het Krachtdierenspel heeft als doel om deze oorspronkelijke verbinding weer te ervaren. Ieder dier is uniek en heeft zijn eigen talenten, net als ieder kind. Met behulp van het Krachtdierenspel ontdekken kinderen spelenderwijs hun talenten en leren ze te vertrouwen op zichzelf en hun intuïtie.