Over ons


Linda Zwemer

Linda heeft van kinds af aan al een bijzondere band met dieren en de natuur. Door haar fijngevoeligheid en intuïtie begrijpt ze precies wat dieren haar willen vertellen en welke boodschap zij hebben.

Ze studeerde Algemeen Sociale Wetenschappen aan de Universiteit Utrecht en had daarna diverse banen als projectmedewerker bij semi-overheden. Ze voelde zich echter niet thuis in deze rationele wereld en al snel liep zij hierin vast. Het matchte niet met wat zij vanuit haar ziel aan de wereld wilde bieden.

Het was tijd om het roer om te gooien en naar haar hart te luisteren. Tijd om haar talenten, haar hooggevoeligheid en haar intuïtie te herontdekken. Ze volgde een healing-  en readingopleiding bij het CICO te Utrecht en een intuïtief coachopleiding bij Intuïtief te Rotterdam. Al snel bleek dat haar hart lag bij de intuïtieve ontwikkeling en het begeleiden van mensen. Ze waagde de sprong in het diepe en samen met haar man Sander Wisse richtte zij Intuïtieve Groei op, waaruit later Loving Nature ontstond.

Nu is Linda een succesvol intuïtief coach en trainer met een bloeiend bedrijf. Samen met Sander geeft zij opleidingen natuurcoaching, zowel in Nederland als in het buitenland. In het Krachtdierenspel vallen al haar talenten en levenservaringen samen. Linda is creatief, intuïtief en gevoelig en heeft een sterke band met dieren, kinderen en de natuur. Zij is een inspiratiebron voor velen, die een droom hebben. Ga ervoor, ook al is het soms moeilijk. Blijf vertrouwen in jezelf en je droom en het lukt!

Sander Wisse

Sander heeft een grote voorliefde voor de natuur en haar magie die in alles weerspiegeld is. Als moderne sjamaan heeft hij toegang tot oude en nieuwe kennis en informatie. Deze zet hij in bij de begeleiding van mensen, waardoor zij weer in contact komen met hun essentie.

Sander studeerde net als Linda Algemeen Sociale Wetenschappen en werkte enkele jaren als projectmedewerker. Maar ook voor hem was dit niet zijn passie. Hij wilde mensen trainen en begeleiden op een wezenlijk niveau. Na een persoonlijke zoektocht volgde hij de healing- en readingopleiding bij het CICO. Daarna kwam IMC Mensontwikkeling op zijn pad, waar hij de intuïtief coach opleiding volgde. Sinds 2007 is hij hier als trainer aan verbonden.

Samen met Linda geeft hij trainingen, opleidingen en coachings in hun bedrijf Loving Nature. In 2014 gaven zij de training Natuurcoaching in Finland. Sander ervaarde daar een intense verbinding met de natuur en herinnerde zich veel oude kennis, waardoor de sjamaan in hem nog bewuster aanwezig was.

De opleiding Natuurcoaching kreeg hierdoor zijn vorm. En ook het Krachtdierenspel ontwikkelde zich door de kennis die Sander inbracht. Zijn kracht is om een dier te voelen, ervaren en te zijn, waardoor de boodschap van het dier verwoord kan worden.

Sander is een veelgevraagd trainer en coach en door middel van zijn intuïtie, wijsheid, humor en rust begeleidt hij mensen op een diep niveau in hun transformatieproces.

Sander en Linda zijn ook levenspartners en hebben twee wijze, gevoelige zoontjes.