Achtergrond Krachtdierenspel


Hoe kwam ik nou op het idee om zelf een Krachtdierenspel te gaan maken?

Het idee ontstond eigenlijk vrij gemakkelijk. Ik werkte in ons bedrijf Intuitieve Groei, al geruime tijd met krachtdieren. Voor volwassenen bestonden hier een aantal kaartensets met boekje voor, maar voor kinderen had ik eigenlijk nog niets ontdekt waar ik goed mee uit de voeten kon, wat echt raakte.

Ik besloot om het zelf te gaan maken. Geen idee hoe, maar ik wist dat het er zou komen. Eerst dacht ik dat ik zelf de teksten zou schrijven en iemand anders laten schilderen. Maar wat bleek, ik ging aan de slag en het ene na het andere dier ontpopte zich onder mijn aquarelpotloden, de een nog mooier dan de ander. De essentie van het dier vervangen in een beeld…. Langzaamaan verdiep ik me nu over hoe ik het op de markt kan brengen. Ik heb gekozen voor het uitgeven in eigen beheer, omdat me dat de meeste vrijheid biedt en ik echt voor kwaliteit wil gaan. Het moet er gewoonweg supergoed uit zien!

Voor kinderen en ook voor ouders, begeleiders, coaches is het een geweldig spel om meer te leren over je eigen talenten. Waar ben jij goed in? Wat wist je al van jezelf en kan je trots op zijn? En welk talent is nog onontdekt. De dieren zijn hierbij een enorme steun en spiegel en geven de kinderen kracht om in zichzelf te geloven, te vertrouwen op wie ze in wezen zijn en wat ze kunnen. Ieder heeft zijn eigen talenten….! 🙂

Een reactie plaatsen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *